Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-09@02:36:49 GMT

ماجرای حکم اعدام محسن لرستانی چیست؟

تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۱۰۱۴۵۳

ماجرای حکم اعدام محسن لرستانی چیست؟

فرارو نوشت: اما این شایعه‌ها از آن جا شکل گرفت که وکیل محسن لرستانی در روز‌های گذشته جزئیاتی کوتاه از پرونده موکلش منتشر کرد. جزئیاتی که نه تنها به روشن شدن افکار عمومی کمک نکرد، بلکه بر ابهام‌ها هم افزود. کاظم حسینی گفته که "محسن لرستانی به ایجاد یک گروه اینستاگرامی ویژه افراد تراجنسی (ترنس) متهم شده و به همین دلیل با اتهام «افساد فی الارض» روبرو است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

"

این وکیل دادگستری افزود: "متهمین اصلی پرونده، نظامی هستند و اتهام‌های مطرح‌شده درباره آقای لرستانی شائبه پرستو‌های ترنس را تداعی می‌نماید. "، این درحالی ست که او پیش‌تر گفته بود که محسن لرستانی ارتباط فیزیکی نداشته و انتشار چت‌های خصوصی، دلیل دستگیری موکلش بوده است.

وکیل محسن لرستانی به تشکیل دادگاه برای موکلش، بدون اطلاع وکلای او هم اعتراض کرده و گفته است که "دستگاه قضایی تاکنون دو بار محسن لرستانی را بدون اطلاع ما به دادگاه برده است. "

کاظم حسینی پیش‌تر گفته بود که در این پرونده سه نفر دیگر به «معاونت در افساد فی‌الارض» متهم شده‌اند. او در اظهار نظر جدیدش هم گفته که "متهم ردیف اول پرونده "بچه محل" محسن لرستانی در کرمانشاه بوده و رابطه موکلش با این فرد بر همین مبنا بوده است. البته این وکیل دادگستری هویت این فرد را اعلام نکرده است. "

حسینی در مورد زمان جلسه دادگاه محسن لرستانی هم گفته است که " ۱۲ بهمن جلسه رسیدگی به پرونده موکلم برگزار می‌شود و پس از رسیدگی حکم صادر خواهد شد. "

اظهارات متناقض وکیل محسن لرستانی باعث شده تا شایعاتی مختلفی پیرامون پرونده او شکل بگیرد.

ماجرا از کجا آغاز شد؟

جزئیات بازداشت محسن لرستانی، برای اولین بار و پس از شایعه‌های گسترده در فضای مجازی از زبان وکیل او منتشر شد. کاظم حسینی در این باره گفته بود که موکلم در تاریخ ۱۲ اسفندماه سال ۹۷ در منزل مادرش در سعادت آباد بازداشت شده وتاکنون در زندان به سر می‌برد.

او در مورد اتهامات محسن لرستانی هم گفته بود که موضوع اتهامی موکلم در رابطه با مسائل اخلاقی و خصوصی بوده، که در فضای مجازی منتشر شده است و او شاکی خصوصی ندارد. البته پرونده با شکایت مدعی العموم و با صدور کیفرخواست به اتهام «افساد فی الارض» به شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب اسلامی تهران ارسال شده است.

ماده ۲۸۶ قانون مجازات اسلامی در رابطه با افساد فی الارض و مجازات آن مقرر داشته است:

«هرکس به‌طور گسترده، مرتکب جنایت علیه تمامیت جسمانی افراد، جرائم علیه امنیت داخلی یا خارجی کشور، نشر اکاذیب، اخلال در نظام اقتصادی کشور، احراق و تخریب، پخش مواد سمی و میکروبی و خطرناک یا دایر کردن مراکز فساد و فحشا یا معاونت در آن‌ها گردد به گونه‌ای که موجب اخلال شدید در نظم عمومی کشور، ناامنی یا ورود خسارت عمده به تمامیت جسمانی افراد یا اموال عمومی و خصوصی، یا سبب اشاعه فساد یا فحشا در حد وسیع گردد مفسد فی‌الارض محسوب و به اعدام محکوم می‌گردد.

تبصره- هرگاه دادگاه از مجموع ادله و شواهد قصد اخلال گسترده در نظم عمومی، ایجاد ناامنی، ایراد خسارت عمده و یا اشاعه فساد یا فحشا در حد وسیع و یا علم به مؤثر بودن اقدامات انجام شده را احراز نکند و جرم ارتکابی مشمول مجازات قانونی دیگری نباشد، با توجه به میزان نتایج زیانبار جرم، مرتکب به حبس تعزیری درجه پنج یا شش محکوم می‌شود.»

محسن لرستانی کیست؟

محسن لرستانی خواننده کرمانشاهی متولد ۱۳۵۸ در این شهر است. او که نام خانوادگی خود را از پور مست به لرستانی تغییر داده، هیچ گاه از این تغییر به صورت رسمی حرفی به میان نیاورده است.

لرستانی در سال ۱۳۸۶ با کمک برادر بزرگتر خود به نام "رضا" که او نیز به خوانندگی مشغول است کار حرفه‌ای خود را با دو آهنگ زندان و غربت آغاز کرد، اما آنچنان مورد توجه قرار نگرفت.

محسن لرستانی در ابتدای سال‌های ۹۰ تا ۹۵ با آهنگ‌های بچه ننه، بچه سوسول، بچه قرتی، آهنگ شاهزاده و گدا مورد توجه قشر خاصی از جامعه قرار گرفت.

آغاز به کار محسن لرستانی به صورت غیر حرفه‌ای با خوانش آهنگ‌های کردی و اجرا در مراسم‌های عروسی به ابتدای دهه ۸۰ برمی گردد. پس از آن به خواندن آهنگ‌هایی با لهجه‌ی فارسی کرمانشاهی روی آورد و به صورت حرفه‌ای این موضوع را دنبال کرد. لرستانی توانست در سال ۹۷ رضایت بخشی از مخاطبان را جلب کند.

رضایت مخاطبان او در این سال باعث شد تا لرستانی اولین کنسرت خود را در ۲۱ دی ماه سال ۹۷ به صورت رسمی در کرج برگزار کند. تمام بلیط‌های این کنسرت دو روز پیش از اجرا به فروش رفت.

از بازداشت محسن لرستانی نزدیک به ۹ ماه می‌گذرد و تاکنون شایعات زیادی مبنی بر به قتل رسیدن این خواننده پاپ در زندان و صدور حکم اعدام برای او، در فضای مجازی منتشر شده است. اما با این حال باید تا ۱۲ بهمن صبر کرد تا جزئیات دقیق پرونده منتشر و صدور حکم از سوی مقام قضایی صادر شود.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۰۱۴۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دوازدهمین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات منافقین آغاز شد

به گزارش خبرگزاری مهر، دادگاه رسیدگی به اتهامات ۱۰۴ نفر از اعضای سازمان مجاهدین خلق موسوم به منافقین و همچنین ماهیت این سازمان به عنوان یک شخصیت حقوقی، امروز سه‌شنبه ۱۸ اردیبهشت ماه در شعبه یازدهم دادگاه کیفری یک استان تهران به ریاست قاضی حجت‌الاسلام والمسلمین دهقانی و مستشاران دادگاه مرتضی تورک و امین ناصری و وزیری نماینده دادستان در مجتمع قضائی امام خمینی (ره) به صورت علنی آغاز شد.

قاضی دهقانی با علنی اعلام کردن جلسه دادگاه گفت: پرونده‌ای مشتمل بر کیفرخواست واصله از دادسرای عمومی و انقلاب تهران در مورد اتهامات ۱۰۴ سرکرده گروهک منافقین و شخصیت حقوقی سازمان به دادگاه واصل شد که شعبه یازدهم دادگاه کیفری یک استان تهران طبق قانون در حال رسیدگی به این پرونده است.

قاضی بیان کرد: به کشورهایی که میزبان متهمان این پرونده هستند تذکر می‌دهیم، میزبانی از این متهمان برابر کنوانسیون‌ها بین المللی مبارزه با تروریسم جرم محسوب می‌شود و برخی از این کشورها مانند فرانسه نسبت به میزبانی متهمان این پرونده که متهم به اقدامات تروریستی و جنایت علیه بشریت هستند، تجدید نظر کنند و نسبت به استرداد آن‌ها مطابق اعلان قرمز صادر شده با سازمان‌های بین المللی همکاری کنند. همچنین مردم کشور آلبانی به دلیل اینکه میزبان متهمان این پرونده است، استرداد آن‌ها را به ایران را از دولت خود پیگیری کنند.

در ادامه قاضی از حکیم زاده وکیل شکات خواست تا در جایگاه قرار بگیرد.

در ادامه حکیم‌زاده وکیل شکات گفت: در در بازه زمانی سال ۱۳۴۴ تا ۱۳۵۰ که دوره جذب سازمان موسوم به مجاهدین خلق محسوب می‌شود، اعضای این سازمان متشکل از جوانان با تفکرات اسلامی و رویکردهای لیبرالی بود و در حوزه اعتقادی جزو گروه‌های اسلام‌گرا محسوب می‌شدند و اهداف مبارزاتی خود را مبارزه با طاغوت، ظلم و فساد رژیم پهلوی اعلام کرده بودند.

خبر در حال تکمیل است.

کد خبر 6098951

دیگر خبرها

  • متهم به قتل زهره فکور صبور بازداشت شد
  • وکیل زهره فکور صبور: متهم به قتل دستگیر شد/ پرونده جزییات محرمانه و اخلاقی دارد
  • چه کسانی دوست داشتند بابک زنجانی اعدام شود؟
  • فرار به جلوی متهمان مفاسد اقتصادی و دو برابر شدن تحریم‌ها
  • اعلام ختم رسیدگی به پرونده امیرحسین مقصودلو/ تتلو: اشتباهم را می‌پذیرم + عکس
  • ختم رسیدگی به پرونده تتلو با یک اشتباه کردم ساده | آموزش مناسبی ندیدم!
  • دوازدهمین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات منافقین آغاز شد
  • ماجرای خواب هولناک هاشمی، ۶ ماه قبل از فوتش
  • شرکای پشت پرده بابک زنجانی چه کسانی بودند؟ /چرا پرونده اختلاس او شفاف سازی نمی شود؟ /مبلغ کلان ارزی قرار است به صورت املاک به بیت المال بازگردد؟
  • نه از یاران «ب. ز» می‌گویند نه مسائل مالی پرونده را شفاف می‌کنند